Het laatste nieuws:

HomeEvenementenGroningse organisaties slaan de handen ineen

Groningse organisaties slaan de handen ineen

Op donderdag 7 juni a.s. wordt het startsein gegeven voor een nieuwe organisatie in de provincie Groningen. Dan wordt gevierd dat vier bekende belangenorganisaties in de provincie Groningen de handen ineenslaan en een nieuwe stichting vormen.  Provinciaal GGz BelangenPlatform, VG Belangenplatform Groningen, Platform Groningen voor Iedereen (voorheen PCG) en Seniorenplatform Groningen i.o. (voorheen OSO) gaan samen verder als collectieve belangenbehartiger. Immers, samen sta je  sterker!

Op 7 juni van 15.00 – 17.00 uur presenteert de nieuwe stichting zich in zalencentrum De Balk in Zuidhorn en zal de naam worden onthuld door gedeputeerde van de provincie Groningen, Eelco Eikenaar. De gedeputeerde heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij de collectieve belangenbehartigers en patiëntenkoepels een warm hart toe draagt. Heel passend dus  dat hij deze feestelijke onthulling voor zijn rekening neemt.

Wij zouden echter geen echte belangenbehartigers zijn als er niet ook een inhoudelijk tintje aan de bijeenkomst zit waar het publiek actief bij betrokken wordt. Wat (en wie) dat precies is, houden we nog even geheim. We verklappen wel dat het leuk, interessant en inspirerend wordt!

U kunt zich vanaf nu opgeven voor de bijeenkomst via n.deroos@zorgbelang-groningen.nl.

GRAAG TOT ZIENS OP DONDERDAG 7 JUNI !