Het laatste nieuws:

HomeGeen categorieGratis kortingspas van Onbeperkt leven voor KMK-leden!

Gratis kortingspas van Onbeperkt leven voor KMK-leden!

Alle leden van KorterMaarKrachtig kunnen een gratis kortingspas aanvragen van Onbeperkt Leven. Met die pas kunnen zij korting krijgen op allerlei producten en diensten voor mensen met een beperking.  Het gaat hierbij niet alleen om hulpmiddelen, maar ook om bijvoorbeeld reizen, cursussen en kleding.

Onbeperkt leven (www.onbeperktleven.nl) is in 2018 door Erwin Oostrom opgezet vanuit zijn eigen kennis en ervaring als prothesegebruiker. Als gevolg van botkanker heeft Erwin sinds zijn 17e een omkeerplastiek en een onderbeenprothese. Lees meer over Erwin en het ontstaan van Onbeperkt leven op www.onbeperktleven.nl/onbeperkt-leven. Erwin is ook vrijwilliger van KorterMaarKrachtig (regio Utrecht).

Onbeperkt leven is een internetplatform waaraan veel bedrijven deelnemen die producten en diensten leveren aan mensen met een beperking. Deze producten en diensten worden allemaal met korting of ander voordeel aangeboden aan de pashouders van Onbeperkt leven. Eigenlijk is er voor iedereen wel iets te vinden. Onbeperkt leven is inmiddels met vele honderden aanbiedingen het grootste platform in Nederland met specifieke aanbiedingen voor mensen met een beperking. En het aanbod wordt bijna dagelijks uitgebreid.

Aanbod voor bestaande en nieuwe leden van KorterMaarKrachtig
Onbeperkt leven wil graag alle leden van KorterMaarKrachtig de mogelijkheid bieden om met korting de producten en diensten aan te schaffen. Alle leden van KorterMaarKrachtig kunnen gratis gebruik maken van een gepersonaliseerde Onbeperkt leven Pas! Deze Pas met unieke persoonlijke code staat in de ‘Mijn-account-omgeving’ op www.onbeperktleven.nl. De Onbeperkt leven Pas kan ook heel eenvoudig worden toegevoegd in de Stocard-app.

Hoe werkt het?
Ga naar www.onbeperktleven.nl/kortermaarkrachtig, blader iets naar beneden en klik op de gele knop ‘GRATIS PAS VIA KMK’. Vul vervolgens op de afrekenpagina uw gegevens in en gebruik de kortingscode KMKOL. Als alle gegevens correct zijn ingevuld, klikt u onderin het scherm op ‘Betalen’. Uiteraard wordt er niets in rekening gebracht doordat de kortingsbon ‘KMKOL’ is geactiveerd. U hebt nu uw eigen Onbeperkt leven Pas en kunt direct gebruik maken van alle aanbiedingen!
Uw pas met daarop uw persoonlijke kortingscode kunt u zien als u met de door u gekozen inloggegevens inlogt bij www.onbeperktleven.nl/mijn-account/.

Via de Stocard-knop in de bevestigingsmail kunt u uw Onbeperkt leven Pas direct activeren in de Stocard-app op uw mobiele telefoon. Dit is een handige app waarin u al uw klantenkaarten kunt opslaan.

Vragen?
Hebt u vragen of opmerkingen over deze actie? Stuur dan een e-mail naar kortermaarkrachtig@onbeperktleven.nl.