Het laatste nieuws:

HomeOproepenGezocht: Deelnemers voor onderzoek naar beweegbaan van lichaamszwaartepunt bij onderbeenamputaties.

Gezocht: Deelnemers voor onderzoek naar beweegbaan van lichaamszwaartepunt bij onderbeenamputaties.

Marieke Duineveld, vierdejaars ALO student in Amsterdam, doet onderzoek naar de beweegbaan van het lichaamszwaartepunt bij patiënten met een onderbeenprothese. Zij heeft, om dit onderzoek uit te voeren, zo veel mogelijk proefpersonen nodig. Wilt u meehelpen aan dit onderzoek? Of bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Stuur dan, uiterlijk voor 24 oktober, een mailtje naar marieke.duineveld@hva.nl. Het onderzoek vindt plaats bij Protec in Amsterdam (twee sessies).

 

Ik ben Marieke Duineveld, student aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Dit jaar schrijf ik mijn scriptie waarbij ik een wetenschappelijk onderzoek doe. Mijn vader heeft een onderbeenprothese en dat heeft mij altijd gefascineerd. Daarom wil ik graag mijn onderzoek doen voor deze doelgroep. Maar om het onderzoek te kunnen uitvoeren heb ik proefpersonen nodig. Jullie dus! Wilt u mij helpen dit onderzoek uit te voeren door proefpersoon te zijn? Of bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Stuur dan, uiterlijk voor 24 oktober, een mailtje naar marieke.duineveld@hva.nl.
Tijdens het onderzoek zult u een voor- en een nameting doen, die bestaat uit lopen op een ZEBRIS loopband. Tussen de metingen zal de proefpersonengroep verdeeld worden en wordt er een interventie op een groep gedaan.
Ik hoop dat u wilt bijdragen aan dit onderzoek.
Groetjes,
Marieke Duineveld

One Response to “Gezocht: Deelnemers voor onderzoek naar beweegbaan van lichaamszwaartepunt bij onderbeenamputaties.”

By TillyWijnen-Firet - 20 oktober 2019 Beantwoorden

Dag Marieke, ik zou graag meedoen, helaas is voor mij deze reis niet mogelijk( vervoer) jammer dat dit niet b.v. in Eindhoven is waar ik met de scootmobiel heen zou kunnen
veel succes met je onderzoek, grtjs Tilly

Leave a Comment

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.