Het laatste nieuws:

HomeOproepenGevraagd: KMK webredacteuren en een ICTer met kennis van Verenigingsadministratie oplossingen

Gevraagd: KMK webredacteuren en een ICTer met kennis van Verenigingsadministratie oplossingen

 

Zoals men kan zien is onze Forum en website veranderd. We hebben veel aangepast en we zijn nu ook beter uitgerust voor te verwachten toekomstige veranderingen. Toch zijn we nog niet klaar.

Vooral de nieuwe lidmaatschap procedure die uit meerdere stappen bestaat, is in de praktijk best ingewikkeld. Het vraagt om een goede en accurate lidmaatschap administratie. De huidige werkwijze inzake het lidmaatschap is aan herziening toe. We zouden graag een meer geautomatiseerde proces van de lidmaatschap administratie willen hebben. Het aanmelden en afmelden van nieuwe leden van de vereniging en het forum zou grotendeels automatisch moeten gebeuren. Ook de lidmaatschap betalingen en debiteuren administratie zouden aan onze bank gekoppeld moeten worden zodat het grotendeels automatisch verloopt. Wij zijn nu begonnen met het bestuderen van verschillende technische opties. Wij zoeken naar een ervaren ICTer/administrateur die ons kan helpen de juiste keuzes te maken en de implementatie van de ledenadministratie kan begeleiden.

Voor wat betreft de website; de informatie die er is, is weliswaar correct maar we denken dat het levendiger en actueler kan worden. Zo kan de agenda meer activiteiten vermelden dan nu het geval is. We zien vaak dat er meer gaande is dan de agenda vermeldt. Ook de rubrieken Onderzoeknieuws en Informatie vragen om regelmatige verversing c.q. aanpassing. Hiervoor hebben we hulp nodig van 2 webredacteuren die regelmatig zoeken naar geschikte informatie, nieuw en eventueel contacten leggen met mogelijke bronnen van informatie (onderzoekers, sportverenigingen, andere patiënten organisaties) en die helpen de nieuwe inhoud te publiceren.

Als je denkt ons te kunnen helpen, laat ons weten. We zijn te bereiken op jvytopil@gmail.com en appierietveld@gmail.com.

 

 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet