Het laatste nieuws:

HomeOproepenFotomodellen gezocht

Fotomodellen gezocht

Hallo allemaal,

Mijn naam is Naomi Jansen, fotograaf en student op de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. Voor mijn nieuwe fotografie project ben ik op zoek naar mensen die een arm/been prothese hebben. Ik zou dan graag een reportage van jou willen maken, anoniem is ook mogelijk, over hoe dat eruit moet komen te zien kan ik nader toelichten als je interesse hebt in mijn project.

Ik zoek mensen in de leeftijdscategorie 18 tot 25
Omgeving Rotterdam/Amsterdam/Utrecht, Woon je ergens anders stuur mij toch een berichtje!

Verder heb ik samen gewerkt met het ErasmusMC en het RadboudUMC voor verschillende projecten.
Mijn werk vind je op:
www.naomijansen-photography.com
www.naomijansen.tumblr.com
@ info@naomijansen-photography.com

Ik hoor jullie reacties graag!
Met vriendelijke groeten,
Naomi Jansen

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet