Forum

HomeForum

Welkom op het Forum KorterMaarKrachtig! Wanneer dit je eerste bezoek is, lees dan eerst de helppagina. Daar wordt in detail uitgelegd hoe het forum werkt.

Om deel te nemen aan het forum moet je lid zijn zijn van de vereniging. Ben je nog geen lid van de vereniging? Dan kan je je hier aanmelden. Daarna (of als je al wel lid bent) kun je je registreren en deelnemen aan het forum via de knop “Registreren” in het menu hieronder.

Tamaar
 
Tamaar
Tamaar
Groep: Geregistreerd
Lid geworden: 22 augustus 2017
Actief lid
1

Over mij

Ik ben Tamara, moeder van 4 zoons en kamp sinds 2 jaar met een onbekend probleem aan mijn rechterknie welke dusdanige pijnen met zich meebrengen dat mijn leven op dit ogenblik zeer beperkt wordt. Ik ben nog niet officieel ”uitbehandeld” en nog steeds op zoek, maar voor mezelf ben ik op een punt beland dat ’dat ellendige stuk been’ beter weg zou kunnen zijn. Ik zweef tussen krukken lopen en rolstoelgebruik in.
Ik begrijp dat dit heel kort door de bocht klinkt, maar dat is het zeker niet. Ik heb al veel gelezen en informatie verzameld. Ik weet dat het een hele ingrijpende gebeurtenis is en dat het geen garantie is voor een verder bestaan zonder pijn. Genezing, revalidatie, trainen, alle ellende die je je kunt voorstellen, afhankelijk zijn en een gehandicapt bestaan… alle negatieve zaken heb ik inmiddels tot me genomen… Ook het gesprek met mijn gezin en familie ben ik aangegaan en ik vind heel veel begrip van die kant.
Nogmaals, het is nog niet 100% duidelijk, maar ik vraag me af of er ook lotgenoten op dit forum zijn die vanwege ondraaglijke pijnen een amputatie hebben ondergaan.
Mocht dit niet geaccepteerd worden, dan begrijp ik dat uiteraard ook.

Vriendelijke groeten
Tamara

Tijdzone

Europe/Amsterdam
Sociale netwerken
Activiteit(en) van het lid
5
Forumberichten
1
Onderwerpen
1
Vragen
0
Antwoorden
4
Vraag Opmerkingen
6
Leuk gevonden
0
Ontvangen 'vind ik leuk's
1/10
Waardering
0
Blog berichten
0
Reacties
Share: