Forum

HomeForum

Welkom op het Forum KorterMaarKrachtig! Wanneer dit je eerste bezoek is, lees dan eerst de helppagina. Daar wordt in detail uitgelegd hoe het forum werkt.

Om deel te nemen aan het forum moet je lid zijn zijn van de vereniging. Ben je nog geen lid van de vereniging? Dan kan je je hier aanmelden. Daarna (of als je al wel lid bent) kun je je registreren en deelnemen aan het forum via de knop “Registreren” in het menu hieronder.

Rick
 
Rick
Rick
Groep: Geregistreerd
Lid geworden: 1 mei 2017
Nieuw lid

Over mij

Rick stelt voor.......
He hallo,

Mijn naam is Rick en ik ben via een loopclinic van Frank Dik in contact gekomen met Appie.
In september 2001 heb ik een motorongelukje gehad, tijdens een weekendje toeren in Duitsland. Ja weer een autodebiel die niet goed uitkeek. Kwam in het ziekenhuis terecht (eindelijk een keer met een heliocopter gevlogen, maar niets van gemerkt) Afijn ziekenhuizen genoeg gezien en na de 10e operatie en een jaar later(aug 2004) toch maar m'n rechter onderbeen eraf. Nu ruim een jaar later en een aantal protheses verder gaat het eigenlijk wel weer heel goed. Loop aardig, maar kan altijd beter, fiets, rij weer auto, en motor. Ach eigenlijk doe ik alles weer. Alleen niet meer zo snel. En de vechtsporten moet ik nog eens gaan bekijken of het weer kan.
Prive zit het ongeveer zo in elkaar: Ik ben van net na de maanlanding(1971) en getrouwd met Inger. Samen hebben wij een zoon Bjorn(2001) en een dochter Nora(2007). We wonen in Alphen aan den Rijn en ik werk op Schiphol. (Kantoorbaantje dus dat was niet zo'n probleem.)
Ik ben helemaal gek van motoren. Maar mijn vrouw inmiddels niet meer.
Verder hou ik van duiken, muziek, auto's enz.
Mocht je nog iets van me willen weten, dan hoor ik het wel. Verder hoop ik wat te kunnen hebben aan de ervaring van jullie, en met mijn ervaring wellicht anderen te kunnen helpen.

Tot zover.....

Locatie

Tijdzone

Europe/Amsterdam

Beroep

IT
Sociale netwerken
Activiteit(en) van het lid
2
Forumberichten
1
Onderwerpen
0
Vragen
0
Antwoorden
0
Vraag Opmerkingen
0
Leuk gevonden
0
Ontvangen 'vind ik leuk's
0/10
Waardering
0
Blog berichten
0
Reacties
Share: