Forum

HomeForum

Welkom op het Forum KorterMaarKrachtig! Wanneer dit je eerste bezoek is, lees dan eerst de helppagina. Daar wordt in detail uitgelegd hoe het forum werkt.

Om deel te nemen aan het forum moet je lid zijn zijn van de vereniging. Ben je nog geen lid van de vereniging? Dan kan je je hier aanmelden. Daarna (of als je al wel lid bent) kun je je registreren en deelnemen aan het forum via de knop “Registreren” in het menu hieronder.

Pinkfloyd23
 
Pinkfloyd23
Pinkfloyd23
Groep: Geregistreerd
Lid geworden: 22 februari 2018
Actief lid
1

Over mij

Sportieve man van 42 met heel veel ervaringen en sportsuccessen in het arbitreren in het zaalvoetbal, beachsoccer en als veldscheidsrechter.
Na ruim 24 jaar als scheidsrechter, moest ik stoppen vanwege ernstige pijnen in kniegewricht en onderbeen. Na lang zoeken door de artsen kwamen ze er achter dat ze mijn rechter onderbeen moesten amputeren. Dit is begin januari gebeurt. In afwachting van onderbeenprothese wil ik me oriënteren welke sporten ik kan beoefenen in de buurt van Wolvega. Het liefst als voetbalscheidsrechter. Ik heb mogen fluiten tijdens het WK voor thuis en daklozen in 2015 en diverse interlands gefloten tijdens kwalificaties beachsoccer.

Locatie

Tijdzone

Europe/Amsterdam
Sociale netwerken
Activiteit(en) van het lid
7
Forumberichten
2
Onderwerpen
0
Vragen
0
Antwoorden
0
Vraag Opmerkingen
4
Leuk gevonden
0
Ontvangen 'vind ik leuk's
1/10
Waardering
0
Blog berichten
0
Reacties
Share: