Forum

HomeForum

Welkom op het Forum KorterMaarKrachtig! Wanneer dit je eerste bezoek is, lees dan eerst de helppagina. Daar wordt in detail uitgelegd hoe het forum werkt.

Om deel te nemen aan het forum moet je lid zijn zijn van de vereniging. Ben je nog geen lid van de vereniging? Dan kan je je hier aanmelden. Daarna (of als je al wel lid bent) kun je je registreren en deelnemen aan het forum via de knop “Registreren” in het menu hieronder.

Linda B.
 
Notifications
Clear all
Linda B.
Linda B.
Groep: Geregistreerd
Lid geworden: 28 april 2017
Estimable Member
4

Over mij

Mijn naam is Linda, ben 56 jaar, woon in Arnhem samen met mijn twee 20+ zoons, en heb een vaste baan bij Albert Heijn, en al zit ik nu achter de kassa, verkopen blijft mijn vak.
Ik heb eind juli 2014 na een half jaar met spontane wonden die niet genazen maar zwart werden en gigantisch veel pijn een onderbeenamputatie ondergaan. Daarna gerevalideerd in RMC Groot Klimmendaal en een prothese gekregen via het OIM aldaar.
Op zich kan ik (kunnen wij) redelijk goed leven met de nieuwe, onomkeerbare situatie (type: allways (try to) look on the bright side), alleen het protheseverhaal is een drama!
Ook met de stomp en fantoomgevoel/pijn kan het volgens mij beter.
Ik hoop hier dus van alle publicaties en alle leden, lotgenoten en deskundigen veel wijzer te worden, en anderen misschien van mijn verhaal.

Tijdzone

Europe/Amsterdam
Sociale netwerken
Activiteit(en) van het lid
106
Forumberichten
11
Onderwerpen
4
Vragen
0
Antwoorden
4
Vraag Opmerkingen
0
Leuk gevonden
5
Ontvangen 'vind ik leuk's
4/10
Waardering
0
Blog berichten
1
Reacties
Share: