Forum

HomeForum

Welkom op het Forum KorterMaarKrachtig! Wanneer dit je eerste bezoek is, lees dan eerst de helppagina. Daar wordt in detail uitgelegd hoe het forum werkt.

Om deel te nemen aan het forum moet je lid zijn zijn van de vereniging. Ben je nog geen lid van de vereniging? Dan kan je je hier aanmelden. Daarna (of als je al wel lid bent) kun je je registreren en deelnemen aan het forum via de knop “Registreren” in het menu hieronder.

ErwinvanE
 
Notifications
Clear all
ErwinvanE
ErwinvanE
Groep: Geregistreerd
Lid geworden: 2 maart 2019
Vertrouwd lid
3

Over mij

In augustus 2017 tijdens mijn studie geneeskunde is mijn leven voorgoed veranderd. Bij het hardlopen op een maandag avond, heb ik een ernstige aanrijding gehad met als gevolg een onderbeenamputatie met een klein restant tibia. Dit heeft gezorgd voor veel problemen in het hervatten en afronden van mijn studie geneeskunde. Door dit pad heb ik echter een unieke inkijk gehad in onder andere het project van Dr. Jan-Paul Frölke, pionier op het gebied van osseointegratie in het Radboudumc te Nijmegen. Zelf ben ik op zoek naar mijn optimale situatie, een zo actief mogelijk bestaan waarin wielrennen, handfietsen en hardlopen een belangrijke rol innemen. In afwachting van chirurgische revisie naar knie-exarticulatie probeer ik mijn leven zo optimaal mogelijk door te komen, maar dit is niet altijd even eenvoudig...

Locatie

Tijdzone

Europe/Amsterdam

Beroep

Arts
Sociale netwerken
Activiteit(en) van het lid
97
Forumberichten
8
Onderwerpen
0
Vragen
0
Antwoorden
0
Vraag Opmerkingen
30
Leuk gevonden
6
Ontvangen 'vind ik leuk's
3/10
Waardering
0
Blog berichten
1
Reacties
Share: