Het laatste nieuws:

HomeErvaringsverhalenFietsen op maat

Fietsen op maat

Beste lezer,

 

Mensen die overwegen te stoppen met fietsen vanwege hun beenprothese is een situatie waar u vast wel eens mee te maken heeft. Hier is op dit moment geen goede flexibele oplossing voor.

 

Speciaal voor dit probleem bied ik de oplossing van de excentrische pedaalarm. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat mensen met een beenprothese de volledige trapomwenteling kunnen maken in de juiste fietshouding. De excentrische pedaalarm past op iedere fiets en hometrainer en tevens instelbaar naar mate van beperking/herstel. Naast behoud van hun fietsmobiliteit kunnen mensen zelfstandig werken aan hun herstel.

 

Bijgaand filmpje laat de werking zien bij iemand met een omkeerplastiek.

 

De excentrische pedaalarm is eenvoudig zelf te monteren. Intussen heb ik diverse mensen hier blij mee kunnen maken. Een relatief eenvoudige oplossing waarmee mensen zowel sociaal als sportief zich kunnen blijven voortbewegen.

 

De mogelijkheid tot het geven van een demonstratie stel ik zeer op prijs. Verder ben ik uiteraard bereid tot het geven van aanvullende informatie en/of referenties van eindgebruikers en revalidatie-professionals.  

 

Met vriendelijke groet,

 

Fietsen op Maat

Peter Reichardt

tel: 020 – 777 40 75

email: info@fietsenopmaat.com

www.fietsenopmaat.com

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet