Het laatste nieuws:

HomeOproepenFantoompijn Survey

Fantoompijn Survey

Dit jaar zit ik in mijn examenjaar en moeten wij een onderzoek doen over een onderwerp naar keuze.
Mijn profielwerkstuk (in het laatste jaar VWO) gaat over fantoompijn en de verschillen tussen mannen en vrouwen die hiervoor behandeld worden met spiegeltherapie.
Ik wil door mijn profielwerkstuk proberen om in ieder geval binnen mijn school de bekendheid van fantoompijn wat op te hogen, aangezien 9/10 mensen die mij vragen waar mijn werkstuk over gaat überhaupt niet weten wat fantoompijn is, en het een zeer relevant onderwerp is, aangezien 60-80% van de mensen die een amputatie ondergaan hieraan lijden.

Graag zou ik mijn hoofdvraag (‘What is the outcome of mirror therapy when it comes to comparing its effect between men and women with an amputated limb?’ ) concreter maken middels het afnemen van een anonieme enquete binnen de vereniging Kortermaarkrachtig. Ik zou hiervoor minstens 2 mannen en 2 vrouwen nodig hebben om de resultaten van de enquete te kunnen vergelijken (het is een redelijk kleinschalig onderzoek).

Bijgevoegd vindt u ook de enquete zelf, die uit 5 vragen bestaat, allen meerkeuze. De enquete zelf kost dus ongeveer 3 minuten om in te vullen, en is in het Nederlands.
Ik hoop van harte dat u deze mail zal doorsturen naar enkele leden van Kortermaarkrachtig, of dat ik de mogelijkheid krijg om deze enquete te publiceren op de website o.i.d.

Met vriendelijke groet,
Emma Tros
Sint Vituscollege Bussum – 6 VWO

link: https://nl.surveymonkey.com/r/8JD9QYH

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet