Het laatste nieuws:

HomeGeen categorieEnquête afstudeerproject geneeskundestudenten

Enquête afstudeerproject geneeskundestudenten

Geachte lezer,

Wij zijn vijf geneeskundestudenten aan de Rijkuniversiteit Groningen en zitten in ons derde jaar. Momenteel zijn wij bezig met een eindproject waarvoor we onderzoek doen naar de behandelmethoden van fantoompijn.

Op deze site is een folder over fantoompijn te bekijken. Misschien heeft u deze wel eens gezien. Een van de doelen van ons project is het vernieuwen van deze folder, zodat de informatie over fantoompijn nóg duidelijker en completer wordt voor mensen die hier last van hebben.

Hiervoor zijn we erg benieuwd naar de mening van mensen die momenteel last hebben van fantoompijn, of dit in het verleden hebben ervaren.

Daarom hebben wij een enquête over deze folder ontwikkeld.

Door de enquête in te vullen, draagt u een steentje bij aan een betere informatievoorziening voor mensen die met deze klacht te maken krijgen. U zou ons en andere mensen die in de toekomst met fantoompijn te maken krijgen erg helpen!

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u deze enquête zou willen invullen, dit zal slechts enkele minuten in beslag nemen. De enquête is volgens de volgende link in te zien:
https://docs.google.com/a/student.rug.nl/forms/d/e/1FAIpQLSdAg_bnHMb_kdmO44Db-C7p8xQEzEQB3KMxOrAmPRXPwhgD7w/viewform?c=0&w=1

Namens ons, bedankt!

Met vriendelijke groet,

Sophie Karsijns
Renée Punt
Maris Angelino
Victor Piana
Floris Raasveld

Studenten geneeskunde
Rijksuniversiteit Groningen

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet