Het laatste nieuws:

HomeOproepenDe invloed van een onderbeen prothese op de grondreactiekracht van de niet aangedane zijde bij personen met een onder de knie prothese.

De invloed van een onderbeen prothese op de grondreactiekracht van de niet aangedane zijde bij personen met een onder de knie prothese.

Introductie:
Mijn naam is Maaike van Buul. Ik ben als podotherapeut een specialisatie tot sportpodotherapeut aan het volgen. Deze Post Bachelor opleiding mag ik gaan afsluiten met een thesis.
Kort gezegd zal deze gaan over: De invloed van een onderbeen prothese op de grondreactiekracht van de niet aangedane zijde bij personen met een onderbeen prothese.

Dit onderzoek wil ik verrijken met een enquête welke te openen is via link:
http://www.survio.com/survey/d/S3K3N9K9I2S6F7W8T

Ik wil natuurlijk veel reacties op deze enquête en heb het daarom kort en makkelijk invulbaar gehouden! Echter, zoals het onderwerp misschien al doet vermoeden, gaat mijn onderzoek over personen met een onder de knie prothese. Het hebben van een beenprothese is dan ook een vereiste om de enquête in te vullen!!

Vandaar dat ik met jullie contact heb gezocht. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen om mij enquête te verspreiden en bruikbare antwoorden te verkrijgen zodat ik een mooi project kan maken.

Alvast bedankt voor alle moeite!

Groetjes Maaike van Buul
Maaikevb@gmail.com

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet