Het laatste nieuws:

HomeGeen categorieCompleet aangepaste camper te koop!

Compleet aangepaste camper te koop!

Wij verkopen onze aangepaste Rapido-Mercedes camper automaat (160 pk). De camper heeft twee opklapbare gaspedalen, waarvan 1 links voor degene die het rechterbeen niet kan gebruiken door amputatie (of om andere reden). Het gas is zowel rechts als links te gebruiken, dus ook mobiele rijders kunnen gewoon in deze camper rijden. Als u samen rijdt, wisselt u dus makkelijk af met links en rechts rijden.
Ook hebben we een extra handige instapstang laten plaatsen. De camper is uitstekend geschikt voor iemand die niet mobiel is en ruimte nodig heeft. Hij heeft flinke loopruimte en een toilet dat vanuit het bed in 1 stap te bereiken is. Ook douchen gaat in deze camper op 1 been uitstekend!

De camper is goed onderhouden en heeft vier slaapplaatsen. Een Frans bed achter naast het toilet en de douche en een hefbed boven het bestuurdersgedeelte. Verder twee tweepersoonsbankjes in de eethoek, de voorfauteuils zijn draaibaar, zodat je met vier kunt zitten aan de eethoek. Verder een keuken met afzuigkap, koelkast en vriesgedeelte, door de hele camper heen verwarming, een boiler voor heet water, twee grote vaste gasflessen, twee nieuwe huishoudaccu’s (2021) en twee zonnepanelen op het dak. U bent dus onafhankelijk van een stroomaansluiting. Verder door de hele camper USB-opladers, buiten een groot Thule zonnescherm. Nieuwe (2022) Sonyradio met Apple Carplay en navigatiesysteem met groot scherm (9 inch) en achteruitrijcamera. De 160 pk motor heeft ons met gemak door de Zwitserse Alpen en de Franse en Spaanse Pyreneeën geloodst. De scherpste haarspeldbochten zijn voor deze camper geen probleem. Rondom buiten zijn grote opbergvakken en onder het bed is de garage. Achterop is een fietsendrager voor twee (elektrische) fietsen.

Heeft u altijd al willen ‘camperen’, maar stond het aanpassen u tegen, dan is dit een mooie kans! De camper is jaarlijks onderhouden door Stern. We verkopen deze camper voor 29.500 euro.

Voor meer informatie bel Caroline 06-30415677 of Marcel 06-20365508.