Het laatste nieuws:

HomeEvenementenBeweeg- en sportdag op 5 november

Beweeg- en sportdag op 5 november

Op 5 november organiseert Team Para Atletiek een beweeg- en sportdag. Deze dag is bedoeld voor iedereen, ongeacht leeftijd, die te maken heeft met een fysieke handicap en chronische aandoening. Of je nu deze handicap vanaf je geboorte hebt, hebt opgelopen door ziekte of een ongeval, een amputatie hebt ondergaan, een prothese of orthese draagt, revalideert vanwege kanker of een hartaandoening, sterker wilt worden voor een operatie, CP, een spierziekte of diabetes hebt. Iedereen is van harte welkom!

  • Datum: 5 november
  • Tijd: 10:00 – 14:00
  • Locatie: Indoorhal in Assendelft (Noord-Holland), Jaap Bootpad 4.

Tijdens deze dag kun je een gezellige en actieve dag verwachten, gericht op lopen, springen en werpen. De basis van atletiek.

Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

  • Clinics: TP/A zal clinics aanbieden op alle niveaus, zodat deelnemers kunnen kennismaken met verschillende beweeg- en sport vaardigheden of atletiekdisciplines.
  • Trainers, Atleten en Vrijwilligers: Er zullen ervaren atleten, trainers en toegewijde vrijwilligers aanwezig zijn om deze dag mogelijk te maken. Ze zullen zorgen voor een inspirerende en veilige omgeving voor alle deelnemers.
  • Meet and Greet: Je krijgt de kans om de hoofdcoach en atleten van het Topsportteam persoonlijk te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan.
  • Informatiestands: Er zullen diverse stands zijn met informatie en materialen die nuttig zijn voor mensen met een fysieke handicap en chronische aandoening. Dit kan variëren van revalidatie-informatie tot hulpmiddelen en resources.
  • Verzorgde lunch

Dit evenement wordt georganiseerd door TP/A, met als belangrijkste doel om mensen met een fysieke handicap en chronische aandoening te stimuleren om actief te worden en te blijven. Ze benadrukken het belang van atletiek als een basis voor alle sporten en als een manier om zowel fysiek als mentaal te groeien. De Paralympische atleten van TP/A delen graag hun persoonlijke ervaringen en successen om anderen met een fysieke handicap en chronische aandoening te inspireren en hen te helpen een positief toekomstperspectief te ontwikkelen.

Dus, zet deze datum in je agenda, 5 november 2023, en kom langs! Je kunt gerust je ouders, broers, zussen, vrienden en bekenden meenemen om samen van deze bijzondere dag te genieten.

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan: https://teamparaatletiek.nl/team-para-atletiek-beweeg-en-sportdag/

 

Leave a Comment

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.