Jan Vytopil

HomeJan Vytopil

Ik ben sinds 2014 met pensioen. Daarvoor was ik 25 jaar hoogleraar technische ICT toepassingen op de Radboud Universiteit. Daarnaast werkte ik als adviseur voor verschillende ICT bedrijven, en de laatste jaren als zelfstandig adviseur. Ik ben getrouwd, en ik heb twee dochters en 5 kleinkinderen. Ik hoop in 2017 70 jaar te worden.
In 2015 is bij me een angiosarcoom aan het rechter onderbeen geconstateerd en mijn rechter onderbeen is in 2016 geamputeerd. Na mijn revalidatie in de Trappenberg heb ik mijn leven weer opgepakt.

Ik ben 1 dag per week opa voor mijn kleinkinderen. Verder werk ik als vrijwilliger voor het Comenius museum in Naarden. Ik speel golf, fitness regelmatig en ik begon het skiën weer te leren. Ik speel ook piano en ik heb de laatste jaar ook het schilderen (aquarellen) ontdekt.

In de herfst van 2016 ben ik gevraagd de integratie van de ICT voorzieningen van KorterMaarKrachtig stichting en vereniging te begeleiden. Dat doe ik graag, en sinds april 2017 ben ik bestuurslid van de vereniging.

Stuur me een e-mail: bestuurslid3@kortermaarkrachtig.com