Het laatste nieuws:

HomeEvenementen7 september: VondelGames. Doe je mee?

7 september: VondelGames. Doe je mee?

Revalidatiecentrum Reade organiseert op zaterdag 7 september a.s. in samenwerking met de gemeente Amsterdam en de KNWU, de vijfde editie van de VondelGames. De VondelGames zijn hét wielerevent gericht op recreatie- en topsporters met een lichamelijke beperking of chronische aandoening. Op 7 september is het Vondelpark, in hartje Amsterdam, voor één dag een klein paradijs voor iedereen op wielen! Er is een uitgebreid programma, met activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Specifiek voor iedereen met een lichamelijke beperking, en dus ook (ex)revalidanten organiseren we Vondel on Wheels, voor iedereen die éénmalig het Vondelpark voor zichzelf wil hebben. Doe en race in 45 minuten zoveel je kunt.  Of je nu met een handbike, racerunner, tandem, loopfiets of op je skates of step mee wilt doen, iedereen is welkom. Zo is het natuurlijk een mooie kick off voor het nieuwe Handbikebattle traject.
We hebben een parcours van 2,2 km, en voor de jongste een parcours van 600 meter klaarliggen. Deelname is geheel kosteloos, inschrijven via www.vondelgames.nl/wedstrijd/vondel-on-wheels

Hierna organiseren we tezamen met de KNWU de Nederlands Kampioenschappen aangepast wielrennen, tandemfietsen en handbiken. Alle topatleten uit Nederland komen hier in actie, waaronder meervoudig wereldkampioenen Jetze Plat, Tim de Vries en Daniel Abraham. Welke toppers nemen de rood-wit-blauwe trui mee naar huis?

Kijk verder op www.vondelgames.nl !