Het laatste nieuws:

HomeEvenementen10 oktober: Bijeenkomst over beroepskeuze, solliciteren en werken met een arm- of handamputatie

10 oktober: Bijeenkomst over beroepskeuze, solliciteren en werken met een arm- of handamputatie

Als je een arm- of handamputatie hebt, dan heb je daar zelf al allerlei oplossingen voor gevonden en zie je vast nog maar weinig problemen. Maar wanneer je een opleiding en beroep gaat kiezen, blijkt dat veel mensen vooral naar de (vermeende) beperkingen kijken, in plaats van wat je allemaal kunt en wat je talenten zijn. Je kunt natuurlijk veel meer dan zij denken.

Hoe word je nu later wat je het liefste wilt worden? En werk je waar je het liefste wil werken? Deze vragen staan centraal in de bijeenkomst die de Sint Maartenskliniek organiseert op donderdag 10 oktober, tussen 19.00 – 21.00 uur, voor jongeren met een (gedeeltelijke) amputatie aan de hand/arm en hun ouders. We verwelkomen ook graag volwassenen om hun ervaringen te delen van toen (beroepskeuze) en nu (solliciteren en werken). Iedereen die vragen heeft rond dit onderwerp, of juist ervaringen wil delen is welkom.

De avond start met enkele inspirerende ervaringsverhalen, waarna er alle tijd en ruimte is om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Binnenkort volgt meer informatie over het programma.

Wil je je nu al aanmelden voor deze bijeenkomst? Of blijf je graag op de hoogte, of heb je een vraag? Laat het ons weten via dit formulier.

De avond wordt georganiseerd door de Hand-Arm Werkgroep van de afdeling Kinderrevalidatie van de Sint Maartenskliniek. Meer informatie over de Hand-Arm Werkgroep vind je op deze webpagina.