Stichting KorterMaarKrachtig

Home/Organisatie/Stichting KorterMaarKrachtig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Stichting KorterMaarKachtig-bestuursleden zijn (v.l.n.r):Mariska (penningmeester), Mario (secretaris), Appie (vice voorzitter), Sylvia (algemeen bestuurslid), Mary (voorzitter)

Stichting KorterMaarKrachtig is een stichting, die in 2006 is opgericht voor en door ledemaat geamputeerde. Doel is lotgenoten te helpen met informatie, ervaringen en het organiseren van evenementen. U kunt op dit gedeelte van de  website het KorterMaarKrachtig forum bezoeken en meer vinden over evenementen en sportactiviteiten die de stichting organiseert. Het  forum is besloten. Deelnemers worden vooraf getoetst op goede bedoelingen. De stichting KorterMaarKrachtig bestuursleden zijn: Mariska (penningmeester),  Mario (secretaris),  Appie (vicevoorzitter),  Sylvia (algemeen bestuurslid), Mary (voorzitter). Dit gedeelte van de website en het forum worden beheerd door stichting KorterMaarKrachtig. De stichting werkt zonder winstoogmerk en doet zijn uiterste best om de opzet en inhoud objectief aan te bieden. Stichting  KorterMaarKrachtig is ingeschreven bij de kamer van koophandel te Maastricht onder nummer:14090885

Voor vragen, opmerkingen kunt u mailen naar secretaris@kortermaarkrachtig.com of vul het onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam: (verplicht)

Email adres: (verplicht)

Uw vraag: